Servicii Oferite

Firma AVALON TOOLS IMPEX S.R.L este o firma tanara dar dornica de afirmare in segmentul comert scule si utilaje.

Din anul 2009 societatea noastra comercializeaza o gama foarte mare de produse avand ca marci renumiti producatori germani si elvetieni.

Datorita serviciilor oferite,societatea a devenit importator unic al gamei germane de consumabile HolzHer.

Incepand din anul 2010, AVALON TOOLS SRL a lansat o campanie de dezvoltare a portofoliului de produse la cerintele pietii, fapt care a dus la marirea numarului de furnizori externi.

La inceputul anului 2011 AVALON TOOLS SRL a demarat investitia in realizarea unui showroom,punct de lucru ce se spera a se finaliza la sfarsitul anului 2011.

Acest punct de lucru nu este dedicat doar prezentarii produselor,cat si pentru mentenanta acestora.

Politica comerciala a firmei se doreste a capata dimensiuni mult mai largi,strategia adoptata fiind aceea de a consolida pozitiile obtinute impreuna cu colaboratorii nostri externi cat si cei interni,astfel ca intreg pachetul de servicii oferit sa fie benefic ambelor parti atat calitativ cat si financiar.

Noile situatii economice pe plan extern cat si intern,evolutia serviciilor din toate segmentele de activitate economica, este o provocare pentru noi.

Ne dorim,si speram sa nu dezamagim, a prezenta pietei romanesti tot ce este mai nou si de calitate superioara, acest fapt demonstrand un suport tehnic foarte amanuntit din partea noastra.